Győri Birkózó Klub Sportegyesület a nagy múltú Győri Dózsa Birkózó Szakosztályból alakult, a Dózsa megszűnése után. Így sporthagyományunk évtizedekre nyúlik vissza és edzőtermünkben sok válogatott versenyző nevelkedett az évek során.

 

Jelenleg Rigó Attila elnök vezetésével működünk, aki a Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja is.  20/980-9931

 

Klubunk főként utánpótlás neveléssel foglalkozik, egészen az alapoktól, de természetesen biztosítunk versenyzési lehetőséget is , azoknak a gyerekeknek akik ki szeretnék próbálni a megszerzett tudásukat versenykörülmények között. Bevezetésre került az egészen kis gyermekek foglakoztatása is. ( 5 éves kortól) Ennek a korosztálynak elsősorban mozgáskoordináció javítással, esésgyakorlatokkal és játékos birkózással igyekszünk lekötni a „ fölös energiáját”. Az iskolás korú gyermekeknél az esésgyakorlatok elsajátítása mellett, erősítő gyakorlatokkal igyekszünk a fizikai állóképességet javítani, majd ezek után megtanítjuk nekik a birkózás alapjait.

 

 

 

 

 

 

 

Azok a gyerekek akik elérik a versenyzői szintet, tovább léphetnek, ahol lehetőséget biztosítunk további edzésekre, magasabb szintű speciális fogások elsajátítására és versenyzésre.

 

 

 

Várjuk Óvodások ( 5éves kortól), Diákok, Felnőttek jelentkezését.

 

Amennyiben szeretnék kipróbálni a birkózást kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a fenti telefonszámokon vagy emailben:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.